Putovanje kroz vreme – Izgubljena Američka deca

Po našoj procjeni oteli su oko 10.000 mladih sa ulica i doveli u Montauk, Nju džersi. Ukupan broj ljudi koje su dovukli sa ulica je 250.000. Ono što je čudno je da su ta deca još uvek misterija. Još uvek ne znamo sve odgovore. Znamo samo da su u potpunosti programirani za nešto…

Još od 2004. godine Endru Basijago, advokat iz Sijetla, javno tvrdi kako je u dobu od sedam do 12 godina učestvovao u Projektu Pegaz, tajnom projektu američke vlade koji je radio na razvijanju teleportacije kao i putovanje kroz vreme.

Zajedno s decom trenirali su i odrasle kako bi testirali mentalne i fizičke efekte putovanja kroz vreme na deci. Takođe, deca su bila u prednosti pred odraslima jer su se brže prilagođavala naporu putovanja u prošlost, sadašnjost i budućnost.

Ovaj advokat medijima je ispričao kako je iskusio putovanje zahvaljujući devet različitih tehnologija putovanja kroz vreme tokom svog angažmana u ovom programu. Njegova putovanja uglavnom su provođena kroz teleporter sagrađen na temelju tehničkih papira pronađenih u januaru 1943. godine u stanu Nikole Tesle nakon smrti ovog genija (Montauk projekat).

Saučesnici ovog programa morali bi skočiti kroz energetsko polje u tunel, a kada bi se taj tunel zatvorio, našli bi se na destinaciji.
Osećate se kao da se krećete nenormalno velikom brzinom ili kao da se uopšte ne krećete, kao da je celi svemir omotan oko vas i lokacije na kojoj se nalazite, rekao je Basijago.

Takođe, Basijago je bio jedan od mnogih koji je u to doba putovao kroz vreme. Za tu avanturu postoji i dokaz. Naime, medijima je priložena slika iz 1863. sa skupa Abrahama Linkolna na kojoj se nalazi Basijago. Kada su ga upitali da li je na slici to zaista on, odgovorio je potvrdno. O, iako sam bio dete, dosta toga se sećam, čak znam da sam tokom putovanja izgubio cipele, pa su mi Linkolnove sluge dale neke za tri broja veće – rekao je Basijago.


Osim toga, Basijago je u pet ili šest prilika bio u Fordovom pozorištu iste noći kada je Lincoln ubijen, ali nijednom nije svedočio ubistvu. Kako je na isto mesto i u isti trenutak poslat nekoliko puta, ali s različitih startnih tačaka u sadašnjosti, Basijago je jednom prilikom naleteo na samog sebe u Ford pozorištu 1865. godine.Podelite ovaj članak

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *